Heb je na het bekijken van de website vragen of wil je een afspraak maken, dan vind je op de contactpagina mijn gegevens.

Er is een divers aanbod. De verschillende massagevormen de Wellnessmassage, een Stoelmassage, de Thaise voetreflex  -en onderbeenmassage, de Japanse gelaatsmassage en de VitaRelax geven een diepe ontspanning en meer.

Of denk bijvoorbeeld aan een Fibromassage, die speciaal wordt aanbevolen bij aanhoudende hoofdpijnklachten en slaapproblemen.

“Alle behandelwijzen van BremInspiration brengen je dichter bij jezelf.”

Voor het loslaten van patronen en blokkades,

Je bestemming bereiken, naar je hart luisteren en je beter verbinden met alles en iedereen.

Je wilt de rode draad in je levenssituatie helder hebben, je hart luchten of een antwoord ontvangen op een vraag die je bezig houdt.

Of kies voor een combinatie. Luisterend naar jouw wensen, kunnen we bekijken wat voor jou de beste behandeling is op dat moment.


De behandelingen van BremInspiration vervangen niet de reguliere geneeskunde. In geval van fysieke problemen ook altijd naar de huisarts gaan.


 

Een regelmatige massage brengt lichaam en geest in balans en houd je gezondheid op peil. Laat je aanraken en voel je vitaler. Gun jezelf een moment en verwen jezelf met een massage. Op de pagina Massage lees je meer informatie.

Welkom bij BremInspiration. Brem is een praktijk voor  MASSAGE, HEALING en INZICHTCOACHING voor vrouwen, gevestigd te Rotterdam Noord Blijdorp/ Bergpolder.

Ingeschreven in Wkkgz klachtenregister.