Healing

 

Wil je je compleet voelen en eindelijk doen wat je allang wilde doen?
Je bestemming bereiken, naar je hart luisteren en je beter verbinden met alles en iedereen?
Je energieker voelen en blokkades opruimen, kies dan voor:

*  Healing

*  Soulretrieval

*  Powerextraction


Een deel van je ziel kan weg zijn, verdoofd zijn. Het gevolg is dat je niet optimaal functioneert. Dit kan veroorzaakt worden door o.a. een ingrijpende gebeurtenis zoals een scheiding, het verlies van een dierbare, het kwijtraken van een baan, geweldsituaties (ook uit vorige levens). Maar ook een positieve ervaring kan een soullost veroorzaken.
Met soulretrieval wordt het ontbrekende zieledeel weer een levend onderdeel van jouw ziel, dus van jou.

  1. Healing

POWEREXTRACTION

* Je bent uit balans
* Je voelt je zwaar
* Je komt niet tot actie

Door contact met anderen kan hun energie in jouw systeem blijven zitten. Doordat de ander of jijzelf niet kan loslaten blijft de vreemde energie in jou. Dit gebeurt vaak bij scheiding of naar aanleiding van conflicten of verlies van een dierbare. Ook een negatief gedachtepatroon in jezelf kan een opeenhoping van energie veroorzaken die niet bij jou past. Het kan ook zijn dat een ander bewust zware energie naar jou toezendt.
Het doel van powerextraction is energie die niet van jou is verwijderen.

SOULRETRIEVAL

* Je voelt je niet compleet
* Je bereikt je doel niet
* Je komt niet tot actie

HEALING

Voor het loslaten van patronen en blokkades. In principe voor allerlei onderwerpen bijvoorbeeld angst of schuldgevoelens. Ook voor verlichting van pijn bijvoorbeeld bij kneuzing, maagpijn.

Zowel soulretrieval als powerextraction werken op energetisch niveau. Het is een behandelwijze uit het modern Sjamanisme.

Het modern Sjamanisme heeft als uitgangspunt dat alles en iedereen bestaat uit energie. Het gevolg is dat alles en iedereen verbonden is en invloed op elkaar kan hebben. Het modern Sjamanisme werkt daarom met energie.