Ontspanning

CRYSTAL MASSAGE

Vermoeidheid en spanning trekken uit het lichaam!


VITARELAX
Voor een diepe ontspanning, zodat ballast en stress losgelaten kunnen worden.
Energy_Brem_Inspiration_BremInspiration_Massagepraktijk_Rotterdam_Noord_Blijdorp_Bergpolder_Gecertificeerd_masseur_voor_Wellnessmassage_Stoelmassage_Thaise_voet-_en_onderbeenmassage_Japanse_gelaatmassage_Fybromassagetherapie_en_meer.htmlEnergy_Brem_Inspiration_BremInspiration_Massagepraktijk_Rotterdam_Noord_Blijdorp_Bergpolder_Gecertificeerd_masseur_voor_Wellnessmassage_Stoelmassage_Thaise_voet-_en_onderbeenmassage_Japanse_gelaatmassage_Fybromassagetherapie_en_meer.htmlhttp://livepage.apple.com/shapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1
  1. Ontspanning

LAAT JE AANRAKEN EN VOEL JE VITALER!

Wil je de drukte even vergeten en relaxen? Zoek je een rustmoment? Wil je ontstressen? Wil je je spieren verwennen?  Vind je een balans tussen lichaam en geest belangrijk? Wil je de kwaliteit van je gezondheid op peil houden?

GUN JEZELF DAN EEN MOMENT EN LAAT JE MASSEREN

THAISE VOET- EN ONDERBEENMASSAGE


De Thaise voet- en beenmassage is een verrassende  vitaliserende, energetische en ontspannende massage. De massage richt zich op de voeten en de onderbenen. Maar kan een effect hebben op het gehele lichaam.

THE WELLNESS MASSAGE

Een ontspannende en intuïtieve massage. Een weldaad voor lichaam en geest. Al je zintuigen worden geactiveerd en komen in balans.

DE JAPANSE GELAATSMASSAGE = KO BI DO

Een verfijnde gelaatsmassage die de oppervlakkige en diepe gelaatsspieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens een Japanse traditie.

De Fybromassage Therapie is een massagevorm welke stress en pijn verminderd en heeft een zeer positieve invloed op het slaappatroon.

Contra-indicaties


Massage wordt afgeraden bij recent zeer hoge bloeddruk, koorts, acute ontstekingen, besmettelijke huidaandoeningen, zweren, soms zwangerschap, zeer lage weerstand, ernstige vaataandoeningen, tumoren tijdens chemokuur of bestraling, alcohol –en drugsverslaving.