Fybromassage Therapie

 
  1. Well-being

Fybromyalgie komt naar schatting bij twee op de honderd volwassen voor en vooral bij vrouwen. Dit chronische pijnsyndroom kan ook voorkomen bij kinderen, tieners, mannen en ouderen. Naast spierpijn, spierstijfheid en pijn in de gewrichtsaanhechtingen en pezen gaat het vaak gepaard met o.a. slaapstoornissen, extreme vermoeidheid, hoofdpijn en migraine.

We horen de term Fybromyalgie steeds meer om ons heen. Fybromyalgie geeft pijn in bindweefsel en spieren en heeft daarom ook de naam weke delen reuma gekregen. 

De Fybromassage Therapie is een massagevorm welke stress en pijn verminderd en heeft een zeer positieve invloed op het slaappatroon. De behandeling is volledig afgestemd op de gevoelige plaatsen (tenderpoints) op het lichaam en richt zich daarnaast op de gebieden welke specifiek worden aangegeven.

Of u kiest voor een massage i.v.m. slaapproblemen of u kiest voor (hoofd)pijnbestrijding. Voor de pijnbestrijding wordt gebruikt gemaakt van de press en release techniek.

De hoofdpijnbehandeling wordt toegepast op het moment dat u hoofdpijn heeft.

Personen die geen fybromyalgie hebben maar wel slaapproblemen en of gevoelige spierknopen, hebben ook  baat bij de massage!

Vanwege het zeer ontspannende effect van de (slaap)massage wordt een afspraak in de avond aanbevolen.