Wellness

 

WELLNESS massage

Deze wellness massage is een ontspannende en intuïtieve massage.

Het is een weldaad voor lichaam en geest. Al je zintuigen worden geactiveerd en komen in balans.

Nadat je ingesmeerd bent met een natuurlijke olie aangevuld met etherische oliën zorgen onder andere de verschillende soorten effleurages (strijkingen en cirkels) en toenemende druk voor een diepe ontspanning in de spieren.

Deze massage duurt 60 minuten en wordt aan de achterkant van het lichaam gegeven. Is te combineren met het gezicht en/of voorkant lichaam.

Deze massage is een aanrader als je aandacht voor jezelf wilt. En je de kwaliteit van je gezondheid op peil wilt houden. Ook als je stress ervaart of onrustig slaapt is dit een ideale massage. Of gewoon als cadeau aan jezelf.

  1. Wellness

THAISE VOET- EN ONDERBEENMASSAGE


De Thaise voet- en beenmassage is een verrassende  vitaliserende, energetische en ontspannende massage. De massage richt zich op de voeten en de onderbenen. Maar kan een effect hebben op het gehele lichaam.

DE JAPANSE GELAATSMASSAGE = KO BI DO

Een verfijnde gelaatsmassage die de oppervlakkige en diepe gelaatsspieren, drukpunten en meridianen behandelt volgens een Japanse traditie. Elk deeltje van de schouder tot de kruin wordt met aangepaste, specifieke technieken behandeld. Er wordt gestart met een nekmassage voor een betere doorbloeding naar het gelaat toe. Vervolgens een gelaatsmassage daarna een energetische massage van de meridianen door het stimuleren van de drukpunten. Tenslotte wordt er lymfedrainage uitgevoerd met als afsluiting een hoofdmassage.

Met de Japanse gelaatsmassage kunnen de volgende resultaten behaald worden:

Verhoging van de bloedcirculatie en daardoor efficiënter vervoer van voedingsstoffen naar de huid.

Verbetering van de lymfestroom en daardoor ook van de afvoer van afvalstoffen uit de huid.

Versterking en op spanning brengen van de spieren waardoor huidverslapping en fijne lijntjes voorkomen worden!

Stimulatie van het zenuwstelsel op een zachte manier.

Ontspanning van nek –en schouderspieren en vermindering van spanning op het hoofd.

Balancering van de energiestroom (ki) in het hoofd, waardoor de gezondheid en het uiterlijk van de gezichtshuid verbetert!

Na genezing van huidaandoeningen zoals acne, kan Japanse gelaatsmassage bijdragen tot verbetering van de opbouw en samenhang van de verschillende lagen van de huid.

Een unieke en verrassende gelaatsmassage! Vanzelfsprekend vervangt deze massage de facelift van de plastisch chirurg niet. Maar een herhaalde wekelijkse behandeling geeft een liftend effect.

De behandeling bestaat uit verschillende massagetechnieken zoals strijkingen, knedingen en reflexpuntmassage. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vingers, duimen en handen. Uniek aan deze behandeling is het gebruik van een speciaal massagestokje om de reflexpunten op de voet nog effectiever te stimuleren.

Om in de Thaise sfeer te blijven is het gebruik van Sabai Jasmijnolie mogelijk.